* O cu bicicleta,pe jos,si rapel la cheile Bicazului

O zi  activa cu bicicleta,pe jos,si rapel la Cheile Bicazului

 

Se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, nu necesita nici un fel de experienta anterioara !

Atentie: Daca sunteti genul de om,care s-a saturat de excursii cu mii de oameni in jur,si vrei si altceva decat sa cobori dintr-un autocar ,sa faci o poza ca alti o sute se oameni din jurul tau,vrei sa vezi locul asa cum putini o vad.....aceasta excursie este pentru tine!

Durata: 1-2 Zi

Descriere:

In cadrul acestui program oferit de Transylvania Adventures,participantii se vor intalnii dimineata cu ghidul nostru. Dupa o foarte scurta informare,ne vom urca in autocar si ne vom indrepta catre Varful Bucin, Lacul Rosu ,Cheile Bicazului. Vom vizita aceste locuri cu bicicleta sau plimbandu-ne. Vom vedea Cheile Bicazului asa cum putini o vad :Perspectiva pasarilor. Vom admira cascade,vom parcurge canione inguste,pe o poteca ca in filme! Partea cea mai excitanta a programului este o coborare in stil rapel de pe o stanca, sau o trecere deasupra unei vai in stil  tirolian !Adrenalina garantata!!

Seara ,daca participantii doresc,putem sa ne oprim la un restaurant tipic local,cu mancaruri specifice zonei,facute doar din ingrediente de casa,servite de personal purtand costume populare !

 


*Cei care nu doresc sa participe la unul din activitati,pot petrece timpul pe cont propiu,ghizii nostrii va vor sfatui cu privire la optiuni.

*Echipamentul pentru rapel(hamuri ,corzi,casti de protectie etc. ) ,si bicicletele sunt asigurate de Transylvania Adventures, si sunt incluse in pret. 

*Mesele,racoritoarele NU sunt incluse in pret!Exista posibilitatea organizarii unui meniu uniform,contra unui cost suplimentar.

* Va rugam sa ne contactati in prealabil,pentru a organiza programul in functie de dorintele dvs.

Newsletter