Tura de supravietuire

Tulelotura

Este o experienta de viata , unul din programele noastre cele mai populare!


In zilele noastre,in era calculatoarelor si a realitatii virtuale, atat adultii,cat mai ales copii au rupt orce legatura cu natura. Majoritatea oamenilor nu se simt in siguranta odata ajuns intrun loc necunoscut in natura,sunt panicati,iau decizii gresite etc.
Pentru a va simtii ca acasa,relaxat in orce loc ati ajunge ,puteti participa la programele noastre.Durata: 2 zile


Recomandat pentru: categoria varsta 8-60 ani


Descriere: activitatea incepe cu o informare  scurta despre program,urmand ca însoţitorii sa  verifice echipamentele participanţilor. În cazul in care constatam lipsa unor echipamente, încercăm să completăm articolele respective la fata locului,in limita posibilitatilor(!). Daca intampinati probleme cu procurarea anumitor echipamente,va rugam sa ne semnalati cu minim 1 saptamana inainte de inceperea programului,sa avem timp sa ne gandim impreuna la o solutie!
Tot atunci,conducatorii de tura vor verifica sa nu aveti nici un articol de pe ‘‘Lista articole interzise’’ strecurat in rucsac .

 Facem cunoscută folosire busolei, a hărţii, fiecare îşi primeşte propria hartă şi propria busolă, cu traseul marcat. Grupul porneşte spre destinatia zilei. Pe parcursul zilei formatorii fac cunoscută folosirea cuţitului, modul de aprindere a focului, flora şi fauna. Seara pot să înveţe fabricarea torţei, pregătirea culcuşului şi locului de adăpost din crengi, eventual din pânză de cort, prăjirea cărnii, gătitul. În cazul turelor de mai multe zile este posibilă învăţarea coacerii pâinii din materiale de bază. Pot să înveţe recunoaşterea şi analizarea  urmelor de urs, cerb, vulpe şi lup, precum recunoaşterea şi fructelor şi ciupercilor comestibile şi otrăvitoare.
Important: Însoţitorii noştri nu vor           căuta drumul în locul participanţilor!
 Ajută, dar nu adună lemne pentru foc, nu fac adapostul in locul nostru. Dacă pregătirea lor nu este  o reuşită, va fi o noapte mai putin placuta, pentru cel care va înnopta acolo!
Nu vor găti în locul nostru! Ajută cu îndrumare şi cu sfaturi. Dar cum reuşeşte gatitul, aşa va fi cina!Tura de supravieţuire NU necesită o pregătire prealabilă din partea participanţilor,Nu este un program de mancat viermi,de testare a limitelor, pot să facă faţă ,toţi cei care fac ture, ture cu bicicleta sau în general mişcare.
Atragem atenţia participanţilor că tura ne ajută pe fiecare să testăm limitele noastre, şi este o aventură de neuitat unic in felul lui, si este destinat celor care nu se tem sa schimbe pentru 1-2 zile confortul camerei de hotel, cu confortul oferit de natura!!!!Nota:Dupa inscrierea dvs. la aceasta tura si achitarea avansului,va rugam sa solicitati  Lista echipamentelor necesare,precum si Lista articolelor interzise la tura!


Newsletter