Atentie: Daca sunteti genul de om,care s-a saturat de excursii cu mii de oameni in jur,si vrei si altceva decat sa cobori dintr-un autocar ,sa faci o poza ca alti o sute se oameni din jurul tau,vrei sa vezi locul asa cum putini o vad.....aceasta excursie este pentru tine!

Se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, nu necesita nici un fel de experienta anterioara !

Durata: 1 zi

 

Pestera Sugo 
Este o raritate turistică, este rezervatie naturală. Se află la o distantă de 13 km de Gheorgheni. Primele însemnări despre pesteră datează din anul 1930. Are trei intrări cunoscute si trei nivele, dintre care două uscate. La câteva iesiri a pesterii, găsim stalactite si stalagmite.

Cu noi poti vizita si partea a pesterii,inchisa publicului larg ! Echipamentul necesar este furnizat de Transylvania Adventures.

. Lacul Rosu  - Cheile Bicazului - 
Lacul Rosu este cel mai cunoscut si cel mai mult mediatizat peisaj, cu cioturile de brazi iesite din apă, din Carpatii Orientali, în fundal,asemănător unui leu culcat, se înaltă muntele Suhardul-Mic. Orban Balazs scria în cartea sa "Descrierea Secuimii": "Stăm în fata uneia din cele mai surprinzatoare, emotionante privelisti. Si cel care a văzut lacurile din nordul Italiei sau din Elvetia, rămâne uimit în fata acestor privelisti. Nici poalele muntilor nu mai ascund fenomene mai frumoase, mai atragatoare, eventual mai mari ca proportii".

Vom vizita Cheile,parcurgand un traseu parca iesit din filme,trecand pe langa cascade ,canioane inguste,departe de multime! Pozele facute de voi vor fi total diferit de cele ale prietenilor !

Newsletter