Transylvania Adventures csapat

Bemutatkozunk

Mi a Transylvania Adventures -nel, Erdelybe es foleg Szovatara, Parajdra erkezo latogatoknak  szervezünk kalandturakat, természeti  es tortenelmi látnivalókat érintő körutazásokat és gyalogtúrákat. Utazásaink nagyon sokfélék, könnyűek, nehezek, rövidek, hosszúak.

Csapatunk tagjai lelkes fiatalok. Kulonbozo helyeken szereztunk tapasztalatot. Van aki tobb mint 10 eves gyakorlattal rendelkezik a panziok es programszervezesek teruleten. Masok a tapasztalataikat a vilagot korbeutazva szereztek meg.Olyan helyeken jartak mint Kenya ,Tanzania, Kina, Vietnam,Burma, Laos,Thajfold,Mexico,Guatemala es sorolhatnank. Feljutottak vulkanok tetejere mint a Kilimanzsaro Afrikaban, Rinjani Del-kelet Azsiaban,Pacaya Kozep Amerikaban. Eltek az Afrikai Masaj harcosok kozt,vagy a Borneoi fejvadaszok hazaiban.

Ismerjuk a helyi erdoket es otthonosan mozgunk bene. A csapat tagjai kozt vannak  erdeszek,akik eletuk nagy reszet a helyi erdoket jarva toltottek el.

Csodalattal tolt el bennunket az Erdely falvak szepsege,a szokasok sokasaga. Ezeken a helyeken az elet keveset valtozott az utobbi evszazadokban. Csapatunk reszet kepezi neprajzkutato tarsunk,aki rengeteg idot toltott kornyekunk bejarasaval,a a helyi szokasok eletmod tanulmanyozasaval.

Celjaink:

Kozos bennunkt a  termeszet szepsegei iranti szeretet,a szulofoldunk irant erzett buszkeseg. Celunk,hogy masokkal is megismertessuk Erdely es a Sovidek szepsegeit az osszes lehetseges formaban.


Milyenek a mi programjaink?

* Először is nagyon jó hangulatúak, hiszen csupa hasonló érdeklődésű ember indul közös célok felé. A természet és a túrázás ,a hasonlo erdeklodesi kor hamar összehozza a jó társaságot. Utasaink átlagemberek, nem hegymászók vagy élsportolók, hanem lelkes turisták, akik aktív életmódot követnek.

*Az utazásaink keverékei mindannak, ami hozzásegít bennünket, hogy minél sokoldalúbban ismerjünk meg Erdely ezen csodas reszet.  A főszerep döntően a természeti látnivalóké, a mindenki által teljesíthető gyalogtúráké, de mindig kerítünk alkalmat arra,  vagy pihenjünk egy kellemes helyen, akár vízparton akar egy kis csendes falucskaban. Nem kulturális utakat szervezünk, ám valamilyen módon szinte mindig kapcsolódik kulturális látnivaló is túráinkhoz. A természetben, a hegyek között érezzük jól magunkat.

*Olykor csak pár órás túrákat teszünk a természetben, de igen gyakran indulunk egész napos gyalogtúrákra. Vannak több napos programjaink is, melyek során messze kerülünk a civilizációtól. Sok esetben nem csupán túrabakanccsal a lábunkon rójuk a kilométereket, hanem kerékpárok nyergében.

*Nagyon sok utasunk előttünk ,szervezes nelkul egyenileg probalta bejarni ezt a videket.Örömmel tölt el bennünket, ha ők másodjára is, sokadjára is minket választanak, mert belátják, hogy rengeteg előnye van ennek az altalunk megszervezett programoknak.. Ha egyedül indulunk útnak, nem láthatunk annyi mindent ugyanannyi idő alatt, mint egy jól kitalált és megszervezett kalandtúrán. Mindazonáltal útjaink egy cseppet sem feszélyezettek, mivel mindenhol rengeteg szabadidőt biztosítunk, hogy az önálló felfedezés öröme és izgalma is megmaradjon.

*Programvezetoink legalább olyan lelkes utazók és túrázók, mint utasaink. Természetünknél fogva imádjuk átadni azt a tapasztalatot és tudást, ami összegyűlt bennünk egy-egy helyrol, a túrázás, a mozgás örömét, a természetet szeretetét. Otthon vagyunk azokon a helyeken, ahová utakat vezetünk.

 

 

 

 

Hirlevel