Echipa Transylvania Adventures

Cine suntem?

Echipa Transylvania Adventures este o echipa tanara si activa,cu membrii care din diferite domenii de activitate. Unii din noi au experienta  in managementul pensiunilor turistice de peste un deceniu,altii au dobandit experienta  colindand prin patru continente ,vizitand tari ca Kenya,Tanzania,Maroc,Indonezia,Malaezia,China,Myanmar,Laos,Vietnam,Mexic,Guatemala si altele. Am trait impreuna cu luptatori Masai din Tanzania,sau vanatorii de capete de pe insula Borneo.Am ajuns pe varful unor vulcani ca Kilimanjaro-Africa,Rinjani-Asia,Pataya-America centrala,Vezuv-Europa,Elbrus-Rusia.
 Cunoastem padurile si muntii nostrii ca nimeni altul,din echipa noastra facand parte Rangeri care si-au petrecut intreaga viata cutreierand imprejurimile,se simt ca acasa in natura.
Admiram, cercetam si incercam sa prezarvam obiceiurile locale,cultura populara transmisa din generatie in generatie in satele din Transilvania,unele abia atinse de civilizatia occidentala. Avem coechiperi care au scris teze de doctorat,si au publicat carti ,studiand aceasta comoara.

Ce dorim?

Pe toti ne leaga aceasta admiratie si mandrie  fata de frumusetea locului unde traim,de obiceiurile locale,iubirea de natura de activitatile outdoor . Scopul nostru este sa impartasim aceasta frumusete a Transylvaniei, a Tinutului Sarii cu voi  in toate formele posibile!

Cum sunt programele noastre?

In primul rand implica multa voie buna! Si nici nu poate fi altfel printre oameni impartasind aceasi interes. Participantii la programele noastre sunt oameni obisnuiti ca voi ,nu sportivi de performanta!

Programele noastre nu au un caracter ’’ militar’’ ,participantii au timp liber la dispozitie pentru a-l petrece cum vor ei. Exista posibilitatea unor mici ‘‘explorari’’ personale!

Majoritatea programelor contin un mixt de acivitati care dau ocazia celor ca voi sa admire frumusetile naturale sau culturale a locului. De voi depinde sa alegeti modalitatea in care doriti sa o faceti .Puteti alege un circuit cu autocar, o catarare pe un munte , plimbare cu bicicleta sau pur si simplu o plimbare pe jos. Poate fi lunga,mai extenuanta,sau doar relaxanta!Depinde in totalitate de voi. Membrii echipei noaste vor organiza timpul petrecut impreuna conform cerintelor clientilor!

Newsletter